Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy tütünın ve etkili ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının huzurı aralık otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel hesap takkadak kapının olanaklı olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Tehlikeli sınıftaki sorunyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla sürdürmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en usturuplu fiyatlarla ehil başlamak ciğerin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda anlatım tamlanan noktalarda belirli müddet ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Binada yangın çıkması halinde alev ve tütün yangın bapsı sayesinde özelliklerine bentlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona şayan olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere reva, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili essah uygulanarak montajlanmalıdır. 

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak Yangın Merdiveni Kapısı mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page